e-Sport groeit in Nederland

Nu EC Visualize zich heeft verbonden aan AZ verwacht ik dat e-Sport in Nederland groot gaat worden. En dan bedoel ik echt GROOT! Niet alleen wil AZ het spel FIFA, maar ze zijn ook van plan om met andere grote games aan competities mee te doen, zoals League of Legends.

Een aantal dagen nadat bekend is geworden dat ECV e-Sporters gaat leveren aan AZ, komt ook SC Heereveen met een speler. Niels Krist maakt de stap van ECV naar deze mooie club uit het noorden.

En er komt nog meer groot nieuws. De eredicvisie clubs gaan samen met EA een de E divisie opzetten. De details hiervan komen 1 februari naar buiten. Ik ben benieuwd wat dit gaat worden en met welke spelers de andere clubs komen, met name Feyenoord ben ik benieuwd naar.

Ik ben in hart en nieren een Feyenoord fan, maar ik heb EC Visualize helpen opbouwen en ze zitten nog altijd in mijn hart. Moet ik nu ook AZ supporten? Ik kan dit gelukkig los zien en blijf Feyenoord supporter. Maar als het om e-Sport gaat is er maar 1 die ik support en dat is AZ ECV e-Sports!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *